Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Boutique Hotel-B&B De Blauwe Pauw

Overnachten in een historische stadsvilla vlak langs de Aa

Vlakbij het punt waar de rivier Aa de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch raakt ligt Boutique Hotel- B&B  De Blauwe Pauw. Langs de 18de -eeuwse stadmuren stroomt de Aa twee kilometer verder om samen te vloeien met de rivier Dommel en verder te gaan als de Dieze richting de Maas.

Ervaar de grandeur van 1900 met het comfort van nu. Deze warme en gastvrije bed & breakfast is gevestigd in een koloniale stadsvilla uit 1899, met een Jugendstil serre, rijk gedecoreerde plafonds en een mooie binnentuin. Perfect passend bij een verblijf in de meest bourgondische stad van Nederland en haar omgeving zoals het Aa-land. De Blauwe Pauw biedt zeven kamers met alle een eigen sfeer en karakter. Met oppervlaktes tussen 30 en 37 m2 geschikt voor in totaal vijftien gasten, bereikbaar via het statige trappenhuis. Het hotel beschikt niet over een lift. Gastheer Ton zorgt dat gasten zich meer dan welkom voelen en serveert een uitgebreid ontbijt met diverse lokale streekproducten.

Vanuit het hotel bezoekt u de historische binnenstad te voet. Het Aa-Land of een van de andere natuurgebieden in de omgeving verkent u met een lange wandeling of een fietstocht. Ook een vaartochtje over de stadse Aa behoort tot de mogelijkheden. Bij De Blauwe Pauw vindt u de perfecte combinatie voor een bezoek van stad en het Aa- land.