Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Agenda Aa-Land

22 April: Vol in de Wol

 

Op maandag 22 april 2019, Tweede Paasdag, organiseren wij een evenement: Vol in de Wol. Onze alpaca’s worden 2 mei geschoren, dus ze zitten dan echt vol in de wol. Daardoor zien ze er extra lief en aaibaar uit! Iedereen is welkom tussen 9.30 uur en 17.00 uur, toegang is gratis. Deze dag worden er naast gratis activiteiten ook een aantal betaalde activiteiten georganiseerd, zoals de alpacawandeling, alpaca meet & greet en yoga tussen de alpaca’s. Meer informatie vind je hier

5 Mei: Kruidenproeverij bij Moes &Tuin

 

Ontdek de kracht van kruiden! Zien, voelen, ruiken, proeven kunt u op zondag 5 mei bij Moes & Tuin van 11.00 uur en 17.00 uur. Een leuke dag om kennis te maken en te genieten van de heerlijke geuren en kleuren.  

Van 21 juni tot en met 24 juni: Vier Midzomernacht  bij Winery & Herbs

 

Het Midzomerfeest is een vreugdevol evenement, in afwachting van de oogst die op de akkers staat te rijpen. Het is tegelijk een bezinning op het feit dat de dagen niet verder lengen en de omslag naar de winterperiode hier al wordt ingezet. Ook Winery & Herbs wil midzomernacht op een speciale manier met u vieren door het meditatief lopen van ons druiven labyrint. Meer informatie vind je hier.

 

21 en 22 september Open wijndag bij Winery & Herbs 

 
Speciaal in dit weekend kun je bij Winery & Herbs vele wijnen proeven. Natuurlijk is de wijngaard te bezoeken. Er vinden regelmatig excursies naar de wijngaard plaats. Op zondag 22 september is er een gezellige markt met lokale ondernemers. Meer informatie vind je hier.