Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Alpacafarm Vorstenbosch

Wandelen met Alpaca's

Alpacafarm Vorstenbosch is een professionele alpacafarm. Willem-Mathijs en Anne van der Aa fokken huacaya alpaca’s en focussen daarbij op sterke, gezonde, veulens met een goede bouw en mooie vacht. Naast de fokkerij biedt deze farm ook recreatie in de vorm van alpaca wandelingen, alpaca meet & greet en tussen de alpaca’s kun je een yoga les volgen, picknicken of een schilderworkshop volgen. Daarnaast is op de farm een verblijf in de mooie vakantiewoning mogelijk. Op de farm is een horecagelegenheid ‘de Alpacabar’. Daar kun je gezellig lunchen of reserveren voor een high tea. In de bar vind je ook een shop met alpacawollen producten, zoals zachte alpacawollen knuffels. Deze ruimte incl. de rest van de alpacafarm wordt ook verhuurd als vergaderlocatie. 

Alpacafarm Vorstenbosch is ontstaan vanuit een wens om te werken met dieren en een liefde voor alpaca’s. De fokkerij is een prachtige bezigheid en de nieuwe veulens zijn ieder jaar weer een beleving op zich. Willem-Mathijs en Anne delen hun liefde voor alpaca’s graag met anderen. Enerzijds door de verkoop van dieren en anderzijds door het aanbieden van recreatie. 

Op een ongedwongen manier kunt u kennis maken met hun alpaca’s tijdens een gezellige, ontspannende en informatieve alpaca wandeling. De alpaca wandeling vindt plaats in de bossen van Natuurgebied De Maashorst. Er gaan maximaal acht alpaca’s mee tijdens een wandeling van anderhalf of twee uur. U krijgt volop de kans om de Alpaca in zijn algemeen en deze Alpaca’s in het bijzonder te leren kennen. De dieren hebben allemaal hun eigen karakter en u kunt hun bijzondere wol voelen. Een unieke ervaring voor jong en oud. Meer informatie om te reserveren vind u hier. Het boeken van een privé wandeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bevindt zich op de alpacafarm een bijzonder smaakvol ingerichte vakantiewoning. De vakantiewoning grenst aan één van de alpaca weides. Daardoor kan het zomaar zijn dat als u
’s ochtends de gordijnen opent de alpaca’s u al aankijken door het raam. In de zomermaanden bent u misschien wel getuige van de geboorte van één van de veulens. In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop recreatieve mogelijkheden en de omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten.

 

 

Voor contactgegevens en openingstijden zie website Alpacafarm Vorstenbosch