Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Landwinkel Valenkamp

Landwinkel Valenkamp: Lekker voor het hele gezin!

Landwinkel Valenkamp is gevestigd in de Kruisstraat, een klein dorp dat het in het landelijke gebied naast Rosmalen ligt.

We verkopen naast de meest voorkomende groente en fruit, tevens ecologisch geteelde groenten uit onze moestuin, eieren van de vrije uitloop kippen op ons erf en koudgeslingerde bloemenhoning van onze bijen. Verder verkopen wij met plezier uiteenlopende producten van ondernemers uit de buurt. (Biologische) kazen van Boer Spierings uit Oss en antibioticavrij vlees van versvleesboerderij Savelkouls bijvoorbeeld. 
Naast dat, bent u bij ons aan het juiste adres voor eerlijke producten waar een goed verhaal achter zit. 100% pure sappen zonder toegevoegde suikers, maar ook ambachtelijk bereide boeren dips, huisgemaakte soepen, speciale biertjes en boerenwijn, droge worsten, verzorgingsproducten en alles om van uw ontbijt, lunch en avondmaaltijd een bijzonder moment te maken. 

Onze Landwinkel heeft een ruim assortiment met de meest uiteenlopende producten waar u uw naasten en relaties een groot plezier mee doet in de vorm van een door u samengesteld cadeaupakket. Met de verschillende nostalgische cadeauverpakkingen die we aanbieden, verrast u altijd iemand met een bijzonder en authentiek cadeau!

Openingstijden:

 

Maandag gesloten
Di t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30
Zaterdag 9.30 tot 17.00
Zondag eerste van mei t/m laatste zondag van sept van 11.30 tot 17.00

Voor contactgegevens zie onze website: www.landwinkelvalenkamp.nl