Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Winery & Herbs

Kampeer en wijnboerderij Winery & Herbs.

Wij combineren onze liefde voor, en jarenlange ervaring in de tuinbouw en de wijnmakerij tot een belevingsbedrijf waar je kunt ervaren hoe planten groeien, bloeien en smaken. Zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Maar ook zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten. Daar gaat het allemaal om op onze wijnboerderij.

Onze grootste droom is om het werk waar we zo van genieten te delen met anderen. Door erover te vertellen, het te laten zien en te laten ervaren. Wij telen producten zoals kruiden, druiven, groenten en fruit. Naast de verse verkoop maken we hier ook allerlei producten zoals jams, theeën en wijn. Veel van onze producten zijn te koop in onze eigen streekwinkel, of kunt je zelf komen plukken. Je kunt alles zelf ervaren in workshops, rondleidingen, familiefeesten, kinderfeesten en bedrijfsuitjes. Ook bieden wij de mogelijkheid om te vergaderen en te kamperen op onze Camping. Wij ontvangen je graag op ons bedrijf.

Wilt u mooie duurzame pakketten voor uw relaties of attenties voor sprekers, kijk dan eens op onze website. U heeft een keuze uit meer dan 80 zelf geproduceerde streekproducten.

Kijk hier voor meer belevenissen