Welkom in het Aa-Land!

...het land rondom rivier de Aa

Inspiratiemuseum

Inspiratie… hoe leuk en belangrijk is inspiratie voor jou?  

Inspiratiemuseum

Je kan niet genoeg inspiratie krijgen. Zeker als je dit Inspiratiemuseum bent geweest. Dit museum kan een belangrijke rol vervullen in je leven. Zo kan je je eigen levenswijsheid komen brengen of nieuwe inspiratie komen halen. Altijd met een verhaal. Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor en zie je in het Inspiratiemuseum. Zo zit er meer in het Inspiratiemuseum dan er aan de muur hangt. En dit museum is altijd open op afspraak en is gevestigd in Heeswijk-Dinther. In het museum vind je gedichten en lijfspreuken in een muzikale omgeving. Gewoon omdat het leuk is en je aanzet om nieuwe gedachtes te ontwikkelen. Mail voor een rondleiding!

Verhalen vertellen
Vanaf het podium vertel ik mijn verhalen. Sprookjes, waargebeurde verhalen of mijn eigen indianenverhalen. Verhalen op maat vanuit de locatie waar ik sta of verhalen die je sowieso kunnen inspireren.

Museum op locatie
Met een actieradius van circa 25 kilometer rond Heeswijk-Dinther kunt het museum ook op uw eigen evenement laten komen. U kunt het museum reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk hier voor meer belevenissen